Nihat Doğan : Azat ÅžadoÄŸlu - atv / Ece ronay’a sahip çıkan nihat doğan, mehmet ali erbil hakkında yaptığı açıklamalarla herkesi çok şaşırttı.

Ece ronay'a sahip çıkan nihat doğan, mehmet ali erbil hakkında yaptığı açıklamalarla herkesi çok şaşırttı. Bu konu 'üste tükürsen bıyık, alta tükürsen sakal' deniliyor ya, o cümlenin vücut bulmuş hali diye düşünüyorum. 58 yaşındaki türkücünün "kızlarımın eş seçme şansı yok, ben seçmeyeceğim tabii ki! De nieuwste tweets van @nihatdoganvevo Üç ayrı kadından yedi oğlu ve iki kızı olan i̇zzet yıldızhan, geçtiğimiz hafta yaptığı 'flört' açıklamasıyla adından söz ettirmişti.

Yüzyılda modern bir çağda yaşıyoruz, bir kadının bir erkekle flört etmemesi çok mucizevi bir durumdur, söylemesi bile çağ dışıdır. Mert Kılıç Resimleri | FotoÄŸraf Ä°ndir
Mert Kılıç Resimleri | Fotoğraf İndir from www.fotografindir.net
Üç ayrı kadından yedi oğlu ve iki kızı olan i̇zzet yıldızhan, geçtiğimiz hafta yaptığı 'flört' açıklamasıyla adından söz ettirmişti. Yüzyılda modern bir çağda yaşıyoruz, bir kadının bir erkekle flört etmemesi çok mucizevi bir durumdur, söylemesi bile çağ dışıdır. 58 yaşındaki türkücünün "kızlarımın eş seçme şansı yok, ben seçmeyeceğim tabii ki! Ece ronay'a sahip çıkan nihat doğan, mehmet ali erbil hakkında yaptığı açıklamalarla herkesi çok şaşırttı. Bu konu 'üste tükürsen bıyık, alta tükürsen sakal' deniliyor ya, o cümlenin vücut bulmuş hali diye düşünüyorum. De nieuwste tweets van @nihatdoganvevo Dostuna sert tepki gösteren doğan, ' biz 21.

Ece ronay'a sahip çıkan nihat doğan, mehmet ali erbil hakkında yaptığı açıklamalarla herkesi çok şaşırttı.

Bu konu 'üste tükürsen bıyık, alta tükürsen sakal' deniliyor ya, o cümlenin vücut bulmuş hali diye düşünüyorum. 58 yaşındaki türkücünün "kızlarımın eş seçme şansı yok, ben seçmeyeceğim tabii ki! Ece ronay'a sahip çıkan nihat doğan, mehmet ali erbil hakkında yaptığı açıklamalarla herkesi çok şaşırttı. Dostuna sert tepki gösteren doğan, ' biz 21. Yüzyılda modern bir çağda yaşıyoruz, bir kadının bir erkekle flört etmemesi çok mucizevi bir durumdur, söylemesi bile çağ dışıdır. De nieuwste tweets van @nihatdoganvevo Üç ayrı kadından yedi oğlu ve iki kızı olan i̇zzet yıldızhan, geçtiğimiz hafta yaptığı 'flört' açıklamasıyla adından söz ettirmişti.

Yüzyılda modern bir çağda yaşıyoruz, bir kadının bir erkekle flört etmemesi çok mucizevi bir durumdur, söylemesi bile çağ dışıdır. Dostuna sert tepki gösteren doğan, ' biz 21. De nieuwste tweets van @nihatdoganvevo Ece ronay'a sahip çıkan nihat doğan, mehmet ali erbil hakkında yaptığı açıklamalarla herkesi çok şaşırttı. 58 yaşındaki türkücünün "kızlarımın eş seçme şansı yok, ben seçmeyeceğim tabii ki!

58 yaşındaki türkücünün
Mert Kılıç Resimleri | Fotoğraf İndir from www.fotografindir.net
Dostuna sert tepki gösteren doğan, ' biz 21. Üç ayrı kadından yedi oğlu ve iki kızı olan i̇zzet yıldızhan, geçtiğimiz hafta yaptığı 'flört' açıklamasıyla adından söz ettirmişti. De nieuwste tweets van @nihatdoganvevo 58 yaşındaki türkücünün "kızlarımın eş seçme şansı yok, ben seçmeyeceğim tabii ki! Ece ronay'a sahip çıkan nihat doğan, mehmet ali erbil hakkında yaptığı açıklamalarla herkesi çok şaşırttı. Bu konu 'üste tükürsen bıyık, alta tükürsen sakal' deniliyor ya, o cümlenin vücut bulmuş hali diye düşünüyorum. Yüzyılda modern bir çağda yaşıyoruz, bir kadının bir erkekle flört etmemesi çok mucizevi bir durumdur, söylemesi bile çağ dışıdır.

Dostuna sert tepki gösteren doğan, ' biz 21.

Dostuna sert tepki gösteren doğan, ' biz 21. 58 yaşındaki türkücünün "kızlarımın eş seçme şansı yok, ben seçmeyeceğim tabii ki! Bu konu 'üste tükürsen bıyık, alta tükürsen sakal' deniliyor ya, o cümlenin vücut bulmuş hali diye düşünüyorum. De nieuwste tweets van @nihatdoganvevo Üç ayrı kadından yedi oğlu ve iki kızı olan i̇zzet yıldızhan, geçtiğimiz hafta yaptığı 'flört' açıklamasıyla adından söz ettirmişti. Yüzyılda modern bir çağda yaşıyoruz, bir kadının bir erkekle flört etmemesi çok mucizevi bir durumdur, söylemesi bile çağ dışıdır. Ece ronay'a sahip çıkan nihat doğan, mehmet ali erbil hakkında yaptığı açıklamalarla herkesi çok şaşırttı.

Ece ronay'a sahip çıkan nihat doğan, mehmet ali erbil hakkında yaptığı açıklamalarla herkesi çok şaşırttı. Yüzyılda modern bir çağda yaşıyoruz, bir kadının bir erkekle flört etmemesi çok mucizevi bir durumdur, söylemesi bile çağ dışıdır. Dostuna sert tepki gösteren doğan, ' biz 21. Üç ayrı kadından yedi oğlu ve iki kızı olan i̇zzet yıldızhan, geçtiğimiz hafta yaptığı 'flört' açıklamasıyla adından söz ettirmişti. Bu konu 'üste tükürsen bıyık, alta tükürsen sakal' deniliyor ya, o cümlenin vücut bulmuş hali diye düşünüyorum.

Ece ronay'a sahip çıkan nihat doğan, mehmet ali erbil hakkında yaptığı açıklamalarla herkesi çok şaşırttı. Funda Güray - ATV
Funda Güray - ATV from iatv.tmgrup.com.tr
Bu konu 'üste tükürsen bıyık, alta tükürsen sakal' deniliyor ya, o cümlenin vücut bulmuş hali diye düşünüyorum. Ece ronay'a sahip çıkan nihat doğan, mehmet ali erbil hakkında yaptığı açıklamalarla herkesi çok şaşırttı. Yüzyılda modern bir çağda yaşıyoruz, bir kadının bir erkekle flört etmemesi çok mucizevi bir durumdur, söylemesi bile çağ dışıdır. 58 yaşındaki türkücünün "kızlarımın eş seçme şansı yok, ben seçmeyeceğim tabii ki! Üç ayrı kadından yedi oğlu ve iki kızı olan i̇zzet yıldızhan, geçtiğimiz hafta yaptığı 'flört' açıklamasıyla adından söz ettirmişti. De nieuwste tweets van @nihatdoganvevo Dostuna sert tepki gösteren doğan, ' biz 21.

Ece ronay'a sahip çıkan nihat doğan, mehmet ali erbil hakkında yaptığı açıklamalarla herkesi çok şaşırttı.

Ece ronay'a sahip çıkan nihat doğan, mehmet ali erbil hakkında yaptığı açıklamalarla herkesi çok şaşırttı. Bu konu 'üste tükürsen bıyık, alta tükürsen sakal' deniliyor ya, o cümlenin vücut bulmuş hali diye düşünüyorum. De nieuwste tweets van @nihatdoganvevo Yüzyılda modern bir çağda yaşıyoruz, bir kadının bir erkekle flört etmemesi çok mucizevi bir durumdur, söylemesi bile çağ dışıdır. Dostuna sert tepki gösteren doğan, ' biz 21. 58 yaşındaki türkücünün "kızlarımın eş seçme şansı yok, ben seçmeyeceğim tabii ki! Üç ayrı kadından yedi oğlu ve iki kızı olan i̇zzet yıldızhan, geçtiğimiz hafta yaptığı 'flört' açıklamasıyla adından söz ettirmişti.

Nihat Doğan : Azat ÅžadoÄŸlu - atv / Ece ronay'a sahip çıkan nihat doğan, mehmet ali erbil hakkında yaptığı açıklamalarla herkesi çok şaşırttı.. Yüzyılda modern bir çağda yaşıyoruz, bir kadının bir erkekle flört etmemesi çok mucizevi bir durumdur, söylemesi bile çağ dışıdır. Dostuna sert tepki gösteren doğan, ' biz 21. Üç ayrı kadından yedi oğlu ve iki kızı olan i̇zzet yıldızhan, geçtiğimiz hafta yaptığı 'flört' açıklamasıyla adından söz ettirmişti. Bu konu 'üste tükürsen bıyık, alta tükürsen sakal' deniliyor ya, o cümlenin vücut bulmuş hali diye düşünüyorum. De nieuwste tweets van @nihatdoganvevo

Post a Comment

0 Comments

close